Ugrás a tartalomra

Felvételt tettek közzé a lyoni robbantás gyanúsítottjáról a francia hatóságok

2019.05.25
19:34
2024.03.19
08:34
Forrás
MTI
A hatóságok lakossági felhívást tettek közzé, hogy szemtanúk jelentkezését várják.

A képen egy biciklit toló férfi látható, aki sötét napszemüveget, hosszú ujjú fekete felsőt és világos rövidnadrágot visel, a száját elfedte. A képet egy biztonsági kamera rögzítette.

A francia igazságügyi miniszter szerint még korai lenne terrorcselekményről beszélni. A helyi idő szerint péntek délután fél hat után nem sokkal feltehetően egy csomagba rejtett pokolgép robbant fel, aminek következtében egyes hírforrások legalább nyolc, mások pedig legalább tizenhárom sebesültről adtak hírt ottani forrásokra hivatkozva. A sebesültek között van egy gyerek is. A bomba szögeket is tartalmazott.

Lyon
robbantás
gyanúsított
Franciaország

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.