Ugrás a tartalomra

13. alkalommal rajtol el az ultramaraton Palicson

2019.06.01
14:52
2019.06.01
18:02
Forrás
Pannon RTV
Az eseményre idén 11 országból neveztek futók. A versenyre 24, 12 és 6 órás egyéniben vagy váltóban lehetett nevezni, de az 50 és a 100 kilométeres távon is indulhattak a versenyzők.

Jánosi Elvira, a Szerbiai Ultramaraton Klub elnöke az esemény fő szervezője. Kiemelte, ezúttal Magyarország és Szerbia országos bajnoksága is a verseny.

Jánosi Elvira, főszervező: „Minden évben azt mondom, hogy nem, soha többé, mert a szervezés nehezebb talán mint futni. Mindkettőt próbáltam, viszont a futók megérdemlik, hogy valaki felkarolja őket, az ultramaraton futókat. Így minden évben kipihenem magam, és utána csinálom.”

ultramaraton
Jánosi Elvira

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.