Ugrás a tartalomra

Tabaković: Szerbia jelentős devizatartalékokkal rendelkezik

2019.06.03
13:09
2024.03.19
08:46
Forrás
VajdaságMA
Szerbia jelentős devizatartalékokkal rendelkezik, ami biztosíték arra, hogy az ország minden gazdasági kihívásra válaszoljon, jelentette ki Jorgovanka Tabaković, a Szerbiai Nemzeti Bank kormányzója.

Az aranyvásárlás tovább erősíti a pénzügyi stabilitást és az állam stabilitását, valamint növeli a devizatartalékokat – mondta Tabaković, és hozzátette, Szerbia 2012 óta közel hét tonna aranyat vásárolt a devizatartalékok növelésére. Ezzel az államkincstárban jelenleg összesen 20,8 tonna arany van.

Jorgovanka Tabakovic
nemzeti bank
devizatartalék

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.