Ugrás a tartalomra

A Pannon Reggeli bármikor visszahallgatható

2019.06.04
12:02
2024.03.19
08:46
Forrás
Pannon RTV
Az FM 91.5 Pannon Rádió reggeli műsora a podbean nevű online podcast felületen keresztül elérhető hagyományos internetes böngésző vagy okostelefon segítségével.

A Pannon Reggeli legjobb pillanatait mostantól bármikor visszahallgathatják a rajongók. Az FM 91.5 Pannon Rádió reggeli műsora a podbean nevű online podcast felületen keresztül elérhető hagyományos internetes böngésző vagy okostelefon segítségével, így a világ másik oldalán is bárhol, bármikor visszahallgathatjuk Vajdaság egyik leghallgatottabb magyar nyelvű napindító műsorának legjobb poénjait.

Mostantól nem kell búsuljunk, ha lemaradunk a Pannon Reggeli élő adásáról. Ezentúl ugyanis nem csak hétköznap reggelenként, hanem a nap bármely időszakában meghallgathatjuk a Pannon Rádió reggeli műsorának legjobb momentumait. Zvekán Péter, műsorvezető, Pannon Reggeli: „Állandóan próbálunk lépést tartani a technológiával és ez egy teljesen normális lépés volt. A podcast egyre divatosabb, ezért nekünk is kötelességünk ezen megjelenni. Ezen a podcaston nem csak online, hanem letöltve, offline is lehet hallgatni.”

Brasnyó Zoltán a Pannon Reggeli műsorvezetője szerint ezzel a felülettel elsősorban a fiatalok felé szeretnének nyitni, hiszen a hagyományos rádiós, lineáris médiaszolgáltatás az ifjabb korosztályt kevésbé vonzza: „Én ezt mondom, mert ezek a tapasztalataink: tehát online és a net segítségével rengeteg tartalomhoz férnek hozzá a fiatalok, ebben szeretnénk segítséget nyújtani mi azzal, hogy azokon a podcast platformokon is ott van és képviselteti magát a Pannon Reggeli, amelyeket egyébként rendszeresen hallgatnak. És azok is hallgatnak - ahogy Zeci is mondta -, akik a világ másik végén laknak, vagy rákeresnek a Pannon Reggelire.”

A Pannon Reggeli legjobb pillanatait a pannonreggeli.podbean.com oldalon hallgathatják vissza az érdeklődők. Elérhető iOS rendszerű okostelefonokon és Android rendszerű telefonokon is egyaránt.

Pannon Reggeli
podbean
podcast

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.