Ugrás a tartalomra

Támogatás a Magyarkanizsa községbeli mezőgazdasági termelőknek

2019.06.04
15:08
2019.06.04
16:33
Forrás
Pannon RTV
Öt irányvonalon pályázhatnak az önkormányzatnál a Magyarkanizsa községbeli mezőgazdasági termelők, valamint a helyi Beszédes József Mezőgazdasági és Műszaki Iskolaközpont.

Az önkormányzat idén összesen 7 millió dinár támogatást ad a községbeli gazdáknak a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Költségvetési Pénzalap által. Kamattámogatásra, minőségi tenyészállatok beszerzésére, öntözőberendezésekre, biotermesztés támogatására és az elhullott jószágok elszállításának költségének finanszírozására egyaránt pályázhatnak a termelők. A pályázati felhívás és a kitöltendő dokumentumok megtalálhatóak Magyarkanizsa község hivatalos honlapján.

Huzsvár Ervin, mezőgazdasággal megbízott tag, Magyarkanizsa KT (VMSZ): „Mint az előző években bármikor, most is csak Magyarkanizsa községbéli mezőgazdasági termelők pályázhatnak, éspedig olyanok, akik rendelkeznek aktív státuszú bejegyzett mezőgazdasággal. Ez mellett még egy kitétel az, hogy nem lehet adótartozásuk vagyonadó címén Magyarkanizsa község irányába. Maga a pályázati lehetőség nagyon kedvező, hiszen a dokumentáció, amit át kell adni, az le van egyszerűsítve, tehát könnyen tudnak a gazdák pályázni.”

Magyarkanizsa
támogatás
mezőgazdasági termelők
Beszédes József Mezőgazdasági és Műszaki Iskolaközpont

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.