Ugrás a tartalomra

Hatvan oktatási intézmény kiemelkedően tisztább és zöldebb

2019.06.05
17:20
2024.03.19
08:46
Forrás
Pannon RTV
60 vajdasági oktatási intézményt díjaztak a Tisztább és Zöldebb Iskolákért programban való sikeres részvételért. A 10 éve tartó program elsődleges célja a környezetvédelem fontosságának a tudatosítása

Az akcióban ez alkalommal összesen 128 iskola és óvoda vett részt. A legsikeresebbek ünnepélyes keretek között vehették át a díjakat a karlócai Október 23. Általános Iskolában. Az akciót a tartomány mellett önkormányzatok, közvállalatok, gazdasági társaságok és civil egyesületek is támogatják.

Nyilas Mihály, tartományi oktatási titkár: „Az elmúlt 10 évben egyre szebbé, tisztábbá, zöldebbé tettük az iskoláinkat, az oktatási intézményeinket. A 10 év során növekedett egyrészt azoknak az iskoláknak, óvodáknak a száma, amelyek részt vettek az akcióban évről évre. De ugyanúgy növekedett a díjalap, ami most ebben az évben 4 200 000 dinárt tett ki és természetesen egyre több olyan partner is van, akik részt vesznek a programban.”

Tisztább és zöldebb iskolákért
Nyilas Mihály
környezetvédelem

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.