Ugrás a tartalomra

Megkezdte a felkészülési idényt a TSC

2019.06.06
13:42
2019.06.06
18:52
Forrás
Pannon RTV
A csapat idén játszik először a Szuperligában, azaz a szerb labdarúgás elitjében. Négy új játékos érkezett a csapat erősítésére.

Június 15-én megkezdik a barátságos mérkőzéseket, edzőtáborokat - hangzott el a csapat mai sajtótájékoztatóján.

A topolyai labdarúgó akadémia pályáján megkezdődött a TSC felkészülése a Szuperligára. Janko Tumbasević, Srđan Grabeš, Goran Antonić, és Antal Barna igazoltak a csapathoz. Utóbbi az erdélyi Csíkszeredáról érkezett, szélső támadóként érzi magát a legjobban a pályán: „Nagyon szép a lakás, az edzőpályák, épül az új stadion, úgyhogy nagyon jó benyomás tett rám ez a város meg a focicsapat.”

Szabó Zoltán vezetőedző elmondta, még egy támadó játékost szeretnének leigazolni a nyáron: „Természetesen taktikailag fejlődni fogunk, és fizikailag is fejlődni fogunk, ez mind normális dolog, mert van egy kontinuitás a csapatban, ami két éve kezdődött. Úgyhogy nem félek a kihívástól, nagyon bízok a fiúkban, hogy ezt mind meg tudják valósítani.”

Június 15-én a TSC a szabadkai Spartacus csapatával méri össze erejét felkészülési meccsen. Ezt követően egy két hetes Ausztriai edzőtáborba vonulnak, ezen kívül azonban részt vesznek a magyarországi Mol-kupán is. Az éles bevetés július 20-án kezdődik, ugyanis ekkor indul a szerb Szuperliga 2019/20-as kiírása.

Topolya
TSC
szuperliga
Szabó Zoltán

Most

12:58, Frissítve: 13:04

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.
09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.