Ugrás a tartalomra

Nem jutott a Roland Garros döntőjébe Novak Đoković

2019.06.08
16:33
2024.03.19
08:50
Forrás
Pannon RTV
Novak Đoković öt játszmás gigászi csatát vívott Dominic Thiemmel, amely végén 3:2-es eredménnyel az osztrák teniszező örülhetett.

Az eső sem mentette meg Novak Đokovićot a francia nyílt teniszbajnokság férfi egyesének elődöntőjében. A szerb világelső Dominic Thiem elleni mérkőzése még pénteken elkezdődött, azonban esőzés miatt mára halasztották. Novak Đoković az osztrák teniszezővel öt játszmás gigászi csatát vívott, amely végén 3:2-es eredménnyel Thiem örülhetett. Így a világranglista negyedik helyezett osztrák teniszező jutott be a vasárnapi döntőbe, ahol Rafael Nadal lesz az ellenfele.

Dominic Thiem
tenisz
Novak Đoković

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.