Ugrás a tartalomra

A szerb külügyminiszter New Yorkban az ENSZ főtitkárával egyeztetett

2019.06.11
10:25
2024.03.19
08:50
Forrás
Tanjug
Ivica Dačić a szervezet Biztonsági Tanácsának ülése után beszélt António Guterressel. A szerb politikus szerint a főtitkár tisztában van a Koszovón kialakult helyzettel.

Dačić azt mondta, Guterres szerint az, hogy az ENSZ Ideiglenes Adminisztrációs Koszovói Missziója a térségben tevékenykedik, azt bizonyítja, hogy a dolgok még nem oldódtak meg. Koszovó azt szeretné, ha az ENSZ missziója nem tartózkodna a térségben és az a céljuk, hogy elűzzék. A tárcavezető hozzátette, Guterres a legélesebben elítélte az ENSZ békefenntartóival történt eseményeket, amelyek a koszovói különleges rendőri erők Észak-Koszovóba való behatolásakor történt.

ENSZ
főtitkár
külügyminiszter
New York
Ivica Dačić

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.