Ugrás a tartalomra

Brnabić: A negyedik ipari forradalom remek lehetőség Szerbia számára

2019.06.13
09:39
2024.03.19
08:48
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb miniszterelnök Genfben a Világgazdasági Fórumon elmondta, a digitalizációs változások remek lehetőséget nyújtanak Szerbiának arra, hogy felzárkózzon a fejlett nyugati világhoz.

A cél érdekében Szerbiának nagy hangsúlyt kell fektetnie az oktatás fejlesztésére - szögezte le Brnabić. Kiemelte továbbá, Szerbia az elmúlt öt évben kemény, de szükséges reformokat hajtott végre a makrogazdasági stabilitás eléréséért, az üzleti környezet javításáért és a munkanélküliség csökkentéséért. Ana Brnabić hangsúlyozta, a tavalyi évez képest 6,7 százalékkal nőtt a bruttó átlagkereset, a minimálbér pedig az elmúlt öt évben pedig 35 százalékkal emelkedett.

ipari forradalom
Genf
Ana Brnabić

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.