Ugrás a tartalomra

Szeptemberig fokozott forgalom-ellenőrzés a szerbiai utakon

2019.06.18
11:33
Forrás
VajdaságMa
A turisztikai idény kezdete miatt a szerbiai rendőrség június 10-től bevezette az állandó fokozott forgalom-ellenőrzést, főként autóbuszok esetében, amelyek szerbiai és külföldi turistákat szállítanak

A fokozott ellenőrzés szeptember végéig tart. A halálos kimenetelű közlekedési balesetek elkerülése érdekében fokozott lesz a közúti ellenőrzés, hogy észrevegyék és szankcionálják a legsúlyosabb szabálysértéseket, amelyek közé tartozik az ittas vezetés, a sebességkorlátozás be nem tartása, a biztonsági öv és a bukósisak használatának mellőzése. Szerbiában 2018-ban közlekedési balesetben 548 személy vesztette életét, összesen pedig 20.842 személy sérült meg, közölte a belügyminisztérium.

forgalom-ellenőrzés
turisztikai

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.