Ugrás a tartalomra

A Hableány újabb halottja kerülhetett elő

2019.06.23
16:23
Forrás
24.hu
A május 29-i dunai hajóbaleset egyik áldozatának holttestét találták meg vasárnap reggel Csepelen – értesült megbízható forrásból a 168 Óra.

A dél-koreai sajtó szintén arról írt, hogy harminc kilométerre a baleset helyszínétől, a Csepel-szigetnél akadhattak a holtestre. Egy helyi horgász talált rá – írta a South Korea Herald a koreai speciális mentőcsapat egyik tagjára hivatkozva. A lap szerint az áldozat azonosítása jelenleg is tart. Egyelőre hivatalosan még három embert keresnek.

Hableány turistahajó
hajóbaleset
Duna

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.
09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.