Ugrás a tartalomra

Egyelőre nincs vége az égszakadás-sorozatnak

2019.06.24
15:42
2019.06.24
20:26
Forrás
Szerbiai RTV
A napokban többször is volt égszakadás Szerbia területén és még nincs vége.

Ne tegyük még el az esernyőket, holnap még bárhol, bármikor számíthatunk záporra, zivatarra. Az előrejelzések szerint azonban a hét további részében szárazabb időjárásban reménykedhetünk.

Nedeljko Todorović, meteorológus: „Holnap ismét záporra számíthatunk, de egy fokkal jobb lesz a helyzet. Ez azt jelenti, hogy kevesebb és gyengébb intenzitású lesz a zápor. Szerdától többnyire napos idő várható. A hegyvidéki területeken azonban kisebb záporok előfordulhatnak, de csak gyengébb intenzitással, a hőmérséklet pedig 30 fok körül alakul, egyes napokon 32-33 is lehet, pénteken és szombaton ismét frissebb idő érkezik 28 és 30 fok közötti értékekre számíthatunk. Tehát lényegében a levegő hőmérséklete kissé meghaladja az átlagértéket.”

időjárás
vihar
zivatar

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.