Ugrás a tartalomra

Kihirdették a választási listákat a szabadkai helyi közösségi voksolásra

2019.06.27
11:05
2019.06.27
11:25
Forrás
subotica.com
Kihirdették a választási listákat a július 7-i szabadkai helyi közösségi voksolásra - írja a subotica.com hírportál.

Jövő vasárnap a 37 helyi közösség területén 103 szavazókör lesz, a szavazásra jogosultak pontos számát pedig a napokban hozzák nyilvánosságra - jelentette ki Nenad Kozomora, a Szabadkai Választási Bizottság elnöke. Mint mondta, a Szerb Haladó Párt-Vajdasági Magyar Szövetség koalíció mind a 37 helyi közösségben állított listát. Nyolcban a Vajdasági Horvátok Demokratikus Szövetsége, öt listát a Vajdasági Szociáldemokrata Liga, szintén ötöt a Szerbiai Szocialista Párt, hármat a Bácskai Bunyevácok Szövetsége, kettő listát pedig a Szerbia Ereje Mozgalom állított és adott át. A választási listák leadási határideje június 20-án járt le. Július 4-től július 7-én 20 óráig kampánycsend lesz a város területén, szögezte le a választási bizottság elnöke.

Szabadka
Nenad Kozomora
Szerb Haladó Párt
Vajdasági Magyar Szövetség
Vajdasági Szociáldemokrata Liga
Szerbiai Szocialista Párt
Bácskai Bunyevácok Szövetsége

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.