Ugrás a tartalomra

Felújított medencében hűsölhetnek a zentaiak

2019.06.27
13:45
2019.06.27
17:33
Forrás
Pannon RTV
A zentaiak ismét csobbanhatnak a kék medencében is, ugyanis felújították és megnyitották a fürdőzők előtt. A több, mint negyven éves medencére ráfért már a felújítás.

A zentaiak és környékbeliek már alig várták, hogy a felújított medence frissítő vizébe ugorjanak, vagy csak megmártózzanak benne. A kikapcsolódás mellett komoly edzések is folynak.

Huszák Anikó, úszó: „Általában reggel és este jövünk úszásra. Reggel nyolcra jövünk és kilencig tart az edzés, este pedig héttől nyolcig tart az edzés és általában jó a víz.”

A 41 éves zentai medence helyreállítását befejezték és megnyitotta kapuit a fürdőzők előtt. A nyitónapon mintegy kétszázötvenen látogatottak ki. Most még ennél is többre számítanak a hőség miatt.

Zelić Alexandar, vezetőedző, Úszóklub, Zenta: „Évtizedek óta használjuk a kék medencét, vagyis közel negyven éve tartja itt az úszóklub az edzéseit és a versenyeket is.”

Hosszú előkészületek után megnyílt a kék medence. Az illetékesek arra kérik a strandolókat, hogy a kerítésen kívüli területre ne menjenek, mivel ott még dolgoznak.

Bodó József, igazgató, Kommunális és Lakásgazdálkodási Közvállalat, Zenta: „A belső munkálatok tegnap fejeződtek be, tehát június huszonhatodikától nyitottuk meg a medencét a látogatók előtt.”

A jegyárak nem változtak. Ötéves korig ingyenes a belépés, a napijegy százhúsz dinárba kerül, a szezonbérlet pedig 3000 dinárba.

Zenta
fürdőidény
medence

Most

09:55, Frissítve: 13:24

Nagyszombat van

Ma van az ortodox nagyszombat, a keresztény gyász második napja a nagypéntek után. Jézus Krisztus keresztre feszítésének napjára emlékeznek a hívek, akik imában és csendben ünneplik a nagyszombatot.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.