Ugrás a tartalomra

Az EU 179 millió euróval támogatja Szerbia csatlakozási folyamatát

2019.06.27
19:18
2024.03.19
08:47
Forrás
novosti.rs
179,1 millió eurós pénzügyi megállapodást írt alá Brüsszelben Johannes Hahn uniós bővítési biztos és Jadranka Joksimović szerb eurointegrációért felelős miniszter.

Ezzel az összeggel az Európai Unió Szerbia csatlakozási folyamatát támogatja. Az IPA alapon keresztül a támogatás többek között a környezetvédelemre, az innovációkra, az idegenforgalmi infrastruktúra fejlesztésére és a lakosság veszélyeztetett csoportjainak foglalkoztatására és lakhatására vonatkozik.

Európai Unió
Jadranka Joksimovic
Johannes Hahn

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.
20:05, Frissítve: 20:17

Verstappen nyerte a sprintfutamot

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati sprintfutamát.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.