Ugrás a tartalomra

10 év után újra az evezősöké a főszerep Palicson

2019.06.28
19:49
2019.06.28
19:54
Forrás
Pannon RTV
A hazai pályán versenyző Mačković Martin kategóriájának legesélyesebbje a palicsi evezős országos bajnokságon - vélik a szakérők.

A versenyre az ország mintegy 15 klubjából érkeztek sportolók - junior, kadét és szenior kategóriában is rendeznek futamokat az elkövetkező két napban.

Mindkét napon láthatnak az érdeklődők előfutamokat is, de a döntőket mindkét nap reggel 8 és 11 óra között tartják. A Szerbiai Evezős Bajnokság egyébként 10 év után tért vissza a Palicsi-tó vizére.

Nebojša Jevremović, főtitkár, Szerbiai Evezős Szövetség: „Összesen 156 hajóegység több mint 360 evezőse az összes szerbiai klubból. Természetesen a Szerbiai Bajnokság az egyik legjelentősebb verseny a naptárunkban, a csapathelyezésekért és az összes szerbiai klub a saját rangjáért is szerezhet pontokat.”

evezés
Szerbiai Evezős Szövetség
Nebojša Jevremović

Most

07:48, Frissítve: 08:14

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt történt az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában. Egy 13 éves fiú reggel fél 9-kor, apja fegyverével nyitott tüzet a biztonsági őrre, aki testével védte a tanulókat.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.