Ugrás a tartalomra

Áramütés miatt halt meg egy fiatal Szabadkán

2019.06.29
11:41
2019.06.29
12:58
Forrás
Blic
Áramütés következtében életét vesztette egy fiatal Szabadkán - írja a Blic napilap.

A 21 éves O. Ć. nem hivatalos információk szerint a vasútállomáson felmászott egy tehervonatra, majd áramütés érte. A helyszínen életét vesztette. Állítólag a holttestére a szerelvény tetején találtak rá. A hatóságok elrendelték, hogy végezzék el toxikológiai vizsgálatot Újvidéken. O. Ć. a Blic értesülései szerint a tragédia előtt egy helyi szórakozóhelyen volt barátaival, onnan indult a vasúti pályaudvar felé. A napilap úgy tudja, hogy a szabadkai Svetozar Marković Gimnáziumban érettségizett, majd Újvidéken tanult.

Szabadka
áramütés
haláleset

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.