Ugrás a tartalomra

Több mint száz oldtimert mutattak be Bácskossuthfalván

2019.06.29
15:32
2024.03.19
08:34
Forrás
Pannon RTV
A régi járgányok szombaton Csantavérre, Pacsérra és Bajmokra is ellátogattak, az esti órákban Szabadkán állomásoznak, vasárnap pedig Palicsra gurulnak.

A hatéves Kerekes Istvánnak nagyon tetszettek a régi autók, szívesen kipróbálná, milyen lehet ülni bennük. A bácskossuthfalvi fiú rajong az autókért: leginkább a beltér érdekli.

Sütő János Orosházáról érkezett, egy 1935-ös gyártmányú angol sportautóval. Jelenleg csak két ilyen van a világon: János négykerekűjének testvére Angliában rójja az utakat. A magyarországi autó gazdája öt évvel ezelőtt az interneten talált rá a kedvencére. A Hollandiából érkezett járgányt azóta is nagy odafigyeléssel gondozza- ez okozza számára a legnagyobb boldogságot.

Az oldtimer autósok és motorosok Szabadka és a környező települések templomait járják körbe a nap folyamán. A találkozót 21. alkalommal szervezte meg a Szabadkai Old Timer Egyesület. A csodajárgányok a szabadkai bemutatkozást követően a környező településekre is ellátogatnak - mondja Tomislav Vidaković, az egyesület elnöke.

„A különbözőségek összekötnek bennünket” - így szólt az idei találkozó mottója.

oldtimer
Bácskossuthfalva
Szabadkai Old Timer Egyesület

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.