Ugrás a tartalomra

Városnapot ünnepelt Tompa

2019.06.29
22:18
2024.03.19
08:34
A település központi parkjában és a mellette lévő focipályán már kora délután megindult a sürgés-forgás.

A kirakodóvásár mellett labdarúgó tornát tartottak, kivonultak a veterán motorosok és kapható volt mindenféle finomság is.

A nap folyamán ajándékot kaptak az elmúlt egy év újszülöttjei, tartottak művelődési műsort, este pedig Szikora Robi és az R-Go élő show-val és további koncertekkel várták a helyieket és idelátogatókat.

A tompai polgármester, Véh László elmondta, ők is szembesülnek a lakosság elöregedésének és fogyásának problémájával, de igyekeznek szimpatikussá és minél élhetőbbé tenni a várost.

Véh László, polgármester, Tompa: „Büszkék vagyunk a rendezvényeinkre, főként a városnapra és az augusztus 20-ára. Az idei évben sokan jönnek az erdélyi testvértelepülésről is. Büszkék vagyunk a településünkre, annak kinézetére is. Tisztaság és rend van. Nem utolsó sorban büszkék vagyunk az itt dolgozó emberekre, mert ők tették azzá Tompát, ami.”

Tompa

Most

07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.