Ugrás a tartalomra

Lőrincz Tamás bronzérmet nyert a minszki Európa Játékok birkózótornáján

2019.06.30
10:13
2024.03.19
08:36
Forrás
MTI, Szerbiai RTV
A szerb birkózók is remekeltek. A zentai Nemes Máté szintén bronzéremmel térhet haza.

A 67 kilogrammos kategóriában versenyző szerbiai birkózó örmény ellenfelét győzte le. Ezzel a 6. érmet szerezte meg Szerbiának a minszki játékokon.

Lőrincz Tamás pénteken két győzelemmel elődöntőbe jutott, ám ott nem bírt az örmény Karapet Csaljannal. A BHSE háromszoros Európa-bajnoka és olimpiai ezüstérmese a kötöttfogásúak 77 kilogrammos kategóriájában versenyzett. A kétszeres világbajnoki bronzérmes 32 éves klasszis Torba Erik ezüstje után a második magyar birkózóérmet nyerte az EJ-n, melyen a magyar küldöttség 14. érme az övé, 4 arany, 6 ezüst, 4 bronz után. Az EJ zárónapján, vasárnap Lőrincz öccse, a 87 kilogrammban szereplő Viktor lesz érdekelt a vigaszágon.

 

Lőrincz Tamás
Európa Játékok
birkózás

Most

13:43, Frissítve: 13:50

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.