Ugrás a tartalomra

Megemlékeztek a harcosok napjáról Szabadkán

2019.07.04
10:00
2024.03.19
08:36
Forrás
Pannon RTV
A fasizmus áldozatai emlékművének megkoszorúzásával emlékeztek meg arról, hogy Szabadka hetvenöt évvel ezelőtt felszabadult a fasizmus alól.

Az ünnepségen a szabadkai önkormányzat és a szerb kormány küldöttsége megkoszorúzta a fasizmus áldozataiért emelt emlékművet. A megemlékezésen Veljko Vojnić, a Városi Képviselő-testület alelnöke is részt vett. Az Észak-bácskai Közigazgatási Körzet nevében Dragi Vučković vezette küldöttség koszorúzott. A Szabadkai Zsidó Hitközség nevében pedig Kovács Róbert titkár helyezte el a kegyelet virágait. A megemlékezést a Harcosok Szövetségének Szabadkai Szervezete rendezte meg.

harcosok napja
megemlékezés
Szabadka

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.