Ugrás a tartalomra

Vučić: Jövőre már más lesz a Szerb Haladó Párt élén

2019.07.08
11:55
2024.03.19
08:34
Forrás
Beta, Szerbiai RTV
Az embernek tudnia kell, mikor érett meg az idő a változásokra - ezt maga a jelenlegi pártelnök, Aleksandar Vučić nyilatkozta a Szerbiai RTV-nek.

Azt mondta, akár még tíz évig is végezhetné ezt a munkát, de nem kívánja, jövőre átadja a stafétát. Újságírói kérdésre, miszerint nem veszíthet-e a népszerűségéből a Szerb Haladó Párt azzal, hogy Vučić nem indul a pártelnöki pozícióért, azt válaszolta, segíteni fogja az SZHP-t. Szerinte a Szerb Haladó Párt a legjobb politikai tömörülés, és ő mindent megtesz majd a későbbiekben is, hogy a párt győzzön a parlamenti választáson.

Szerb Haladó Párt
szerb államelnök

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.