Ugrás a tartalomra

Kiesett a lóvé!

2019.07.12
13:08
2023.11.02
09:05
Forrás
Szerbiai RTV
Szinte az ölükbe hullottak a dollárok.

175 ezer dollár esett ki haladás közben egy amerikai pénzszállító autóból Georgia államban. A pályán közlekedő autósok sorra álltak meg, és szedték össze a kiesett papírpénzeket. Rövid idő alatt szinte az összes kiesett pénzt összeszedték az utazók. A helyi rendőrség az esetet követően közleményben arra kérte a polgárokat, hogy vigyék vissza az összegyűjtött dollárokat, mert ellenkező esetben büntetésre számíthatnak. Arról nincsenek információk, hogy pontosan hányan jelentkeztek utólag a rendőrségen.

pénzszállító
Amerika
kiesett
dollár

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.