Ugrás a tartalomra

Babosék nem jutottak be a döntőbe Wimbledonban

2019.07.12
21:06
2024.03.19
08:47
Forrás
MTI
Babosék egyszer sem tudták elvenni riválisuk adogatását az 1 óra 28 perces mérkőzésen, melyen kétszettes vereséget szenvedtek.

Az első helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic duó két szettben kikapott a harmadikként rangsorolt Hszie Szu-vej, Barbora Strycova tajvani, cseh kettőstől a wimbledoni teniszbajnokság női párosversenyének pénteki elődöntőjében.

Az első szett rendkívül szorosan alakult, Babos és társa remekül adogatott, az ellenfél szervajátékának elnyerésére viszont nem volt esélye, így rövidítésre volt szükség, amelyben a tajvani, cseh duó bizonyult jobbnak.

A második felvonás legelején a kevesebbet hibázó Hszie és Strycova rögtön brékelni tudott, majd 5:3-as állásnál két meccslabdájuk volt, ezeket még nem tudták kihasználni, ám a következő játék végén lezárták a mérkőzést. Babosék egyszer sem tudták elvenni riválisuk adogatását az 1 óra 28 perces mérkőzésen.

Babos Tímea
Kristina Mladenovic
Wimbledon

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.