Ugrás a tartalomra

Városrendezési terveket fogadott el az újvidéki VKT

2019.07.15
17:25
Forrás
Pannon RTV
Döntöttek az Újvidéki Egészségház vezetőjének posztjáról is.

Veselin Bojat ortopédsebész lesz a következő négy évben az Újvidéki Egészségház igazgatója – egyebek között erről született döntés az újvidéki Városi Képviselő-testület mai ülésén.

A képviselők emellett városrendezési terveket, kommunális vállalatok munkaterveit, illetve iskolaszéki tagok kinevezéseit is mérlegelték.

Kiss Gyula, újvidéki önkormányzati képviselő (VMSZ): „Az első 10 napirendi pont a városrendezési tervekről szólt. Itt értem a város szűkebb központját és az ipari részlegeknek a városrendezési tervét. Négy utcának sikerült utcanevet meghatároznunk, és két kommunális vállalatnak a 2018-as évi munkatervét fogadtuk el.”

Újvidék
városrendezés
VKT

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.