Ugrás a tartalomra

Sarlóval támadt volt feleségére egy férfi Smederevóban

2019.07.18
18:55
2024.03.19
08:34
Forrás
blic.rs, Vajdaság MA, Tanjug
Egynapos hajtóvadászat után elfogták azt a kevevári férfit, aki sarlóval támadt volt feleségére szerda este Smederevóban.

A 45 éves asszonyt két gyermeke szeme láttára sebesítette meg. A Blic jelentése szerint az áldozat súlyos sérülésekkel került a helyi kórházba, ahol megműtötték, majd életveszélyes állapota miatt Belgrádba szállították további kezelésre.

A napilap értesülései szerint az 54 éves G. J. júniusban szabadult a börtönből, ahova családon belüli erőszak elkövetése miatt került be. Az asszony 14 éves fia értesítette a rendőrséget. Mire a hatóságok kiérkeztek, a férfinek nyoma veszett. A támadót elfogták és emberölés kísérletével gyanúsítják - áll a Belügyminisztérium közleményében. 

 

Smederevó
családi erőszak
sarló
támadás
feleség
gyerek
kórház

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.