Ugrás a tartalomra

Néró, a csempészek réme

2019.07.18
22:13
2024.03.19
08:34
Forrás
Uprava Carine, Vajdaság MA
Szolgálati kutya buktatta le a cigarettacsempészeket Horgoson.

Néró segítségével több mint 2000 doboz cigarettát foglaltak le a vámosok a két horgosi határátkelőn - áll a Vámigazgatóság csütörtöki közleményében.

A szolgálati kutya először a Horgos 1-es átkelőhelyen szimatolt ki 500 pakli cigarettát egy bolgár rendszámtáblás Volkswagen Sharan típusú jármű ülőhelyei alatt. Az 55 éves sofőr és négy útitársa Bulgáriából Németországba tartott, s azt mondták nincs semmi bejelentenivaló árujuk.

Néró a későbbiekben lecsapott egy zombori rendszámtáblás Opel Zafira csomagterére is, a Horgos 2-es határátkelőn. A vámosok a szabácsi illetőségű sofőr járművének dupla padlózatában 1670 pakli cigarettát találtak. Mivel a csempészett áru értéke meghaladta a gépkocsi árának a harmadát, a járművet is lefoglalták addig, amíg az eljárás be nem fejeződik a sofőr ellen - közölte a Vámigazgatóság.

Néró
szolgálati kutya
csempész
cigaretta

Most

14:39, Frissítve: 14:44

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk. A lakhatási kiadások a legmagasabbak. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.
09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.