Ugrás a tartalomra

Óbecsén járt Vanja Udovičić

2019.07.24
20:12
2019.07.24
20:20
Forrás
Pannon RTV
A miniszter elmondása szerint az idén Vajdaságban több mint 32 községben járt azért, hogy első kézből szerezzen tapasztalatokat a sportklubok és az iskolasport napi gondjairól.

Óbecsén járt ma délután Vanja Udovičić ifjúsági és sportminiszter, aki először a Sever Đurkić Általános Iskola tornatermébe látogatott el a Bečej kosárlabdaklub fiatal kosarasaiknak az edzésére, majd a városi stadionban a Bečej 1918 Labdarúgóklub kis sportolóival találkozott – mindkét klub pólókat és labdákat is kapott tőle ajándékba. Vanja Udovičić Dragan Tošić polgármesterrel a községben tervezett sportberuházásokról is tárgyalt.

Vanja Udovičić
Óbecse

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.