Ugrás a tartalomra

Folytatná sikeres rajtját a TSC a Szuperligában

2019.07.25
14:20
2024.03.19
08:47
Forrás
Pannon RTV
A Voždovac elleni győzelmét követően a lučani Mladost együttese ellen folytatná sikeres rajtját a TSC labdarúgó-csapata a Szuperligában.

A topolyai kék-fehérek a bajnokság következő fordulójában Zentán játszanak majd. Szabó Zoltán vezetőedző szerint nehéz meccs lesz, de bízik a sikerben. Hozzátette, a közönség egy jó mérkőzésre számíthat csapatától.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „A Mladost Lučani egy nagyon nehéz ellenfél. Már évek óta ott van a szerb élbolyban. Volt olyan szezonjuk, amikor az európai szereplést is kiharcolták. Szóval egy jó csapat érkezik. Természetesen mi nem félünk. Tiszteljük az ellenfelet, de mi nyerni szeretnénk, mint az előző mérkőzéseken is játszottunk Zentán, egy hasonló taktikával, mint a Voždovac ellen és remélem, hogy sikerülni fog.”

TSC
szuperliga
Topolya

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.