Ugrás a tartalomra

Szombattól sikerfilmek Palicson

2019.07.26
10:48
2019.07.26
10:56
Forrás
Pannon RTV
A vetítések este 9 órakor kezdődnek. A belépő 250 dinár.

Szombattól sikerfilmeket vetítenek Palicson, a Szabadtéri Színpadon. Elsőként - holnap - a Balkáni határ című orosz-szerb koprodukcióban készült akció-drámát tűzik műsorra Andrey Volgin rendezésében. Vasárnap egy olyan szerb filmet mutatnak be, amely az elmúlt húsz év egyik legsikeresebb alkotása lett - a hazai sajtó szerint. A Déli szél című film főszerepében Miloš Bikovićot láthatjuk.

Hétfőn a Bosszúállók: Végjáték című amerikai kasszasiker kerül műsorra, kedden pedig a The Poison Rose, azaz a Mérgező rózsa két világsztárral, Morgan Freemannel és John Travoltával a vásznon. Szerdán a Halálos iramban: Hobbs & Shaw című akciófilmet nézhetjük meg szabadtéren, Palicson.

Palicsi Filmfesztivál
filmvetítés

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.