Ugrás a tartalomra

Tusványosi hangulatkép

2019.07.26
20:20
2019.07.26
21:54
Forrás
Pannon RTV
Egy a tábor mottóval rendezték meg a XXX. Bálványosi Nyári Szabadegyetemet és Diáktábort a székelyföldi Tusnádfürdőn.

Rengeteg programmal várják a résztvevőket a tábor területén. Napközben közel 30 sátorban folynak az előadások és a foglalkozások. Itt mindenki megtalálhatja azt a témát, amely érdekli. Főleg a Kárpát-medence területéről érkező előadók, olyan témákról tartottak panelbeszélgetéseket, mint a nemzetpolitika, történelem, irodalom, színház, zene, sport, vállalatfejlesztés vagy egészséges életmód.

A festő környezetben megrendezett fesztiválon a fiatalabb korosztályra is gondoltak, a gyerekek egész nap különböző foglalkozásokon vehetnek részt.

Az öt napos fesztivál első napján az eső és a sár megnehezítette a táborozók életét, de előkerültek a gumicsizmák, és folytatódhatott a buli.

A fesztivál második napján már az égiek is kedveztek a fesztiválozóknak, így ragyogó napsütésben élvezhették fesztivál különleges hangulatát.

Esténként a nagyszínpadon olyan együttesek koncerteznek, mint a Quimby, Nagy Feró és a Beatrice, a Magna cum Laude, a Kiscsillag, a Bagossy Brothers Company és Ákos.

Tusványos
Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.