Ugrás a tartalomra

Négy órát kell várakozni a röszkei autópálya-határátkelőhelyen

2019.07.27
07:45
2024.03.19
08:47
Forrás
police.hu
Négy órát kell várakozni a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán Szerbia felé a személyforgalomban szombaton reggel - írja a police.hu oldal. A szerb oldalon két órás a veszteglés.

A Tompa-Kelebia határátkelőn Szerbia felé egy órát kell várniuk a személygépkocsival utazóknak. A hétvégén, szombat 15 óra és vasárnap 22 óra között Magyarországon kamionstop lesz, emiatt ma, valamint hétfő hajnaltól erőteljes tehergépjármű forgalommal kell számolni. Az utazók választhatják a tompai és a hercegszántói átkelőt, ott kisebbek a sorok - írták.

Az ásotthalmi és a röszkei közúti határátkelőhely hosszabbított nyitvatartással, este 10 óráig üzemel.

Több szerbiai határátkelőhelyen is torlódások alakultak ki a hétvégén. Horgosnál és Batrovcinál 90 perc volt a várakozás szombaton a délelőtti órákban a Szerbiából való kilépéskor - tájékoztat a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség. Röszkénél Szerbiába befelé volt 4 órányi várakozási idő is a reggeli órákban. A szerb közmédia tudósítása szerint több határátkelőnél hosszú dudaszóval fejezték ki elégedetlenségüket a várakozók.

A Horgos-Röszke autópálya átkelőn 24 óra alatt megközelítőleg 50 ezer utas, továbbá 10 ezer gépjármű és 235 autóbusz lépett át - nyilatkozták a Szerbiai RTV-nek az illetékesek. Arra figyelmeztetnek, hogy hétfőig továbbra is torlódásra, és fokozott forgalomra van kilátás Szerbiában.

határátkelő
Röszke
Tompa
Kelebia

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.