Ugrás a tartalomra

Zorana Mihajlović: Vučićnak pártelnöknek kell maradnia

2019.07.27
21:56
2020.02.28
17:54
Forrás
Tanjug
Aleksandar Vučić maga az SZHP – mondja Mihajlović.

Zorana Mihajlović nem fogadja el Aleksandar Vučić kijelentését, miszerint vissza szeretne vonulni pártelnöki tisztségéből. A kormány alelnöke és a Szerb Haladó Párt elnökségi tagja úgy véli, hogy az SZHP nem fogja megengedni  Aleksandar Vučićnak, hogy lemondjon a párt vezetéséről. Szerinte a Szerb Haladó Párt maga Vučić, és Vučić maga a Szerb Haladó Párt. Ez körülbelül olyan lenne, mintha Angela Merkel mondana le a CDU elnöki posztjáról akkor, amikor a párt a legerősebb Németországban – magyarázta Mihajlović a Blicnek. Sok fontos és fiatal tagja van az SZHP elnökségének, akik nagy munkát végeznek, de nem hiszem, hogy bármelyikük is vezetné a pártot Vučić helyett, és azt sem, hogy hajlandóak lennének egy olyan pártban maradni, amelyben már nincs Vučić – tette hozzá Zorana Mihajlović.

Szerb Haladó Párt
SZHP
Zorana Mihajlović
pártelnök
lemondás
visszavonulás
Aleksandar Vučić

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.