Ugrás a tartalomra

Meghalt egy törökbecsei férfi Montenegróban

2019.07.29
13:03
2024.03.19
08:36
Forrás
Novosti, Blic
A 67 éves férfi vasárnap délelőtt fulladt a tengerbe Bár közelében, az üdülőparadicsom egyik strandjánál - írja több szerbiai hírportál.

A térséget egyébként tegnap egy komoly viharzóna érte el, ennek következtében az erős sodrás és a hullámok a parttól messze sodorták a férfit. Szemtanúk szerint két méternél is nagyobb hullámverések érkeztek a part felé.

Az elmúlt időszakban egyébként több szerbiai állampolgár is életét vesztette vízközeli kiránduláson. Nemrégiben egy szerbiai nő fulladt meg Szicíliában, míg néhány nappal ezelőtt egy belgrádi férfi tűnt el a Drinai Regattán.

Montenegró
férfi
fulladás
tenger
Törökbecse

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.