Ugrás a tartalomra

Az oromiak készülnek a világtalálkozóra

2019.07.30
13:32
2024.03.19
08:47
Forrás
Pannon RTV
Augusztus 10-én ismét benépesül Orom, ugyanis itt szervezik meg az Oromiak Harmadik Nagy Világtalálkozóját. A programok 14 órától kezdődnek meg a hagyományos főzőversennyel.

A szervezők idén is fontosnak tartották azt, hogy minden korosztály megtalálja a neki való szórakozási lehetőséget. A legkisebbeket bűvész és a Szabadkai Gyermekszínház Csipkés mese című előadása is várja, valamint kézműves foglalkozásokon is részt vehetnek. Tematikus programokkal is készültek a szervezők, Forró Lajos történész A Petőfi Brigád nyomában címmel tart előadást, valamint anekdotákat és vidám helybeli történeteket is mesélnek a falu aktivistái.

Lékó Róbert, tanácselnök, Orom HK: „Felméri Péter magyar humorista lép majd fel hat órakor, utána pedig a sztárvendégünk fél nyolckor Lagzi Lajcsi lesz, aki mintegy 90 perces műsort fog adni. Természetesen az idei évbe is jönnek a barátaink az Old Timer klubból, valamint a hagyományokhoz híven főzőverseny is lesz. Emellett pedig minden, ami egy ilyen rendezvényhez jár, a légvártól kezdve a kocsizási lehetőséggel, árusokkal igyekszünk színesebbé tenni ezt a műsort.”

Orom
világtalálkozó
főzőverseny
Lékó Róbert
Felméri Péter
Lagzi Lajcsi

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.