Ugrás a tartalomra

A Palicsi Állatkert védencei - 2019.08.03.

2019.08.03
19:33
- A Palicsi Állatkert védencei
- Közel 50 pár fecske egy gazdaságban
- Sasfiókák gyűrűzése
- Kutatások az idegen özönnövények visszaszorítására
- Tiszavirágzás

A Palicsi Állatkert védencei

Két kis gólya, egy fakopáncs, baglyok, egerészölyv, sok vércse. Egyebek mellett ezek az állatok voltak találhatók a Palicsi Állatkert állatmentő részlegén. Az intézmény igyekszik minden sérült állatnak segíteni, ehhez azonban gyakran a polgárok segítségére is szükség van. Fontos, hogy amennyiben sérült állatot találunk, szakemberhez forduljunk és vigyük el őket a Palicsi Állatkertbe. 

 

Palicsi Állatkert
tiszavirágzás
özönnövények
Sasfiókák gyűrűzése
fecske

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.