Ugrás a tartalomra

Óriási torlódás a határátkelőkön

2019.08.04
15:49
2019.08.05
08:01
Forrás
MTI
A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralók miatt nagy torlódás alakult ki a határátkelőkön a szerb-magyar határszakaszon - tájékoztatnak az illetékesek.

A police.hu internetes oldal adatai szerint a Horgos-Röszke autópálya határátkelő teljes kapacitással üzemel, azonban a személygépkocsiknak mindkét irányban négy órát kell várakozniuk. Az autóbuszoknak Szerbia felé három-, Magyarország irányába egyórás a várakozási idejük. Az utazók Szerbia és Magyarország felé válasszák inkább a tiszaszigeti, az ásotthalmi és a röszkei közúti határátkelőhelyeket, amelyek 7 órától 19 óráig fogadják az utasokat. Ezeken a határátkelőkön és Kelebiánál is közel 2 órát kell várakozniuk az autósoknak, hogy Szerbiából bejussanak Magyarországra. Magyarország felől érkezőknek 1 órát kell várakozniuk a határátkelőkön. A Bajmok-Bácsalmás határátkelő ezekben a napokban héttől éjfélig várja az utazókat, így érdemes lehet arra is kerülni.

határátkelő
vendégmunkás
Röszke
Ásotthalom

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.