Ugrás a tartalomra

Nagykikinda: halottnak nyilvánították a még élő embert

2019.08.04
10:35
2019.08.04
10:43
Forrás
021.rs
A tévedés akkor derült ki, amikor a temetkezési vállalat tagjai kivonultak a helyszínre.

Halottnak nyilvánított egy még élő embert a nagykikindai sürgősségi központ orvosa - írja a 021.rs hírportál. Sajtóinformációk szerint a nőt, akit az orvos elhunytnak nyilvánított, végül a helyi kórházba szállították. A szerb média emlékeztet, nem ez volt az első alkalom a bánáti városban, hogy téves diagnózist állítanak fel az orvosok. Egy évvel ezelőtt egy 89 éves betegnél állapították meg a halál beálltát, azonban nem sokkal később életre utaló jeleket vettek észre rajta.

Nagykikinda
sürgősségi központ
diagnózis
orvos

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.