Ugrás a tartalomra

Újvidék város területén szúnyogirtást végeznek

2019.08.05
09:51
2024.03.19
08:35
Forrás
Pannon RTV
Felhívják a méhészek figyelmét, hogy az alkalmazott szerek mérgezőek a méhekre.

Augusztus 18-ig Újvidék város területén levegőből és szárazföldről egyaránt szúnyogirtást végeznek. A Ciklonizacija vállalat illetékesei elmondták, a kezelések pontos ideje a felülvizsgálattól és az időjárási körülményektől függ, ugyanakkor felhívják a méhészek figyelmét, hogy az alkalmazott szerek mérgezőek a méhekre, ezért zárják be a kaptárakat, vagy legalább öt kilométerre helyezzék át az állományt. A szerek három napig hatnak.

Újvidék
szúnyog
szúnyogirtás
méhek
méhészek
Ciklonizacija

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.