Ugrás a tartalomra

Felfüggesztették az orvost, aki halottnak nyilvánított egy élő személyt

2019.08.06
13:16
2019.08.06
13:26
Forrás
Vajdaság Ma, 021
Az egészségügyi intézmény bizottsága szerint N.B. a páciens megvizsgálása során nem a halál megállapítására vonatkozó szabályok szerint járt el.

Felfüggesztették a nagykikindai egészségház mentőszolgálatának azt az orvosát, aki a múlt héten halottnak nyilvánított egy még életben lévő személyt. N. B. megvizsgált egy 89 éves nőt, majd megállapította a halál beálltát. Később kiderült, hogy az asszony még él. Az otthonából a nagykikindai kórházba szállították, ahol végül elhunyt. A mentőszolgálati orvost 15 napra függesztették fel, aztán döntenek a véglegesen a státuszáról. Lehet, hogy felmondást kap, vagy egy másik munkakörbe helyezik át.

Az egészségügyi intézmény bizottsága megállapította, N.B. a páciens megvizsgálása során nem használta az alapvető orvosi műszereket, illetve nem a halál megállapítására vonatkozó szabályok szerint járt el.

orvos
diagnózis
Nagykikinda
mentőszolgálat
felfüggeszt

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.