Ugrás a tartalomra

Hamarosan megkezdi működését a szabadkai családelhelyezési és örökbefogadási központ

2019.08.07
13:53
2024.03.19
08:36
Forrás
Vajdasági RTV
Az intézmény működési és költségvetési tervéről is döntött a tartományi kormány.

Ezek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a tavaly decemberben alapított központ ténylegesen megkezdje működését. Az ehhez szükséges eszközöket a tartományi költségvetésből biztosítják, ez az összeg három millió dinár - tájékoztat a tartományi kormány.

A szabadkai központ egy olyan szociális védelmi intézmény lesz, amely a felhasználók elhelyezéséért és a nevelőszülőknél vagy örökbefogadó családnál élő gyermekek támogatásáért felel majd. Az intézmény az észak-bácskai, az észak-bánáti és a nyugat-bácskai körzetet fedi le.

örökbefogadás
családelhelyezés
központ
tartományi kormány
Szabadka

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.