Ugrás a tartalomra

Vissza nem térítendő mezőgazdasági támogatások

2019.08.07
15:09
2019.08.07
15:15
Forrás
Pannon RTV
Az új és meglévő szövetkezetek augusztus 15-ig, az összetett csoportosulások pedig szeptember elsejéig nyújthatják be igénylésüket vissza nem térítendő támogatás elnyerésére.

Az újonnan alakult szövetkezetek 7 és fél, a régiek 15, míg az összetett szervezetek 60 millió dinárt nyerhetnek az illetékes minisztériumtól. A pénzt egyebek mellett a tej- és hústermelésben alkalmazható új eszközök és gépek vásárlására, a nyersanyag feldogozására, zöldség és gyümölcs tárolására, osztályozására, valamint csomagolására fordíthatják. Ugyanígy pályázhatnak a méhészeti eszközök beszerzésére, a gyógy- és fűszernövény-termelésben alkalmazható gépek vásárlására, és a gyümölcstermelés megalapozására is. Bővebb információk a damir.taljai@mbprr.gov.rs e-mail címen, valamint a 011/31 17 633-mas telefonszámon kérhetők.

állattenyésztés
tejtermelés

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.