Ugrás a tartalomra

Bozótvágó késsel támadtak egy rendőrre Londonban

2019.08.08
12:05
2024.03.19
08:47
Forrás
MTI
Bozótvágó késsel támadt egy dühöngő férfi egy rendőrre Londonban. A hatóságok csütörtöki tájékoztatása szerint a rendőr súlyosan megsebesült, de nincs életveszélyben.

A rendőr és a társa a brit főváros keleti részén ellenőrzött egy kisteherautót, amelynek vezetője azonban feldühödött és rájuk támadt. A rendőrnek sikerült sokkolóval ártalmatlanná tennie az ötvenes éveiben járó férfit, eközben azonban legalább hét késszúrást szenvedett el.

A hatóságok kizárták a terrorizmust a csütörtökre virradóra történt esettel kapcsolatban.

A brit fővárosban az elmúlt években megnőtt a késes támadások száma. Tavaly több mint ezer, 10 és 19 év közötti gyerek és fiatal került kórházba késsel okozott sebesülésekkel az Anti-Knife UK nevű civil szervezet adatai szerint. Londonban idén már többtucatnyian vesztették életüket késelésben, az áldozatok pontos számáról azonban eltérő adatok vannak.

London
rendőr
bozótvágó

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.