Ugrás a tartalomra

Gazdag program, rekordszámú látogató a Green Future Festivalon

2019.08.10
09:39
2019.08.10
19:19
Forrás
Pannon RTV
Különleges koncertek, fellépők áradata és rengeteg résztvevő, így startolt a Green Future Festival az adai strandfürdő területén. Idén mintegy 20 ezer fiatalt várnak a háromnapos rendezvény.

A fesztiválra külföldről és Vajdaság szinte minden területéről érkeztek fiatalok. Lukács Adrienn először jár a fesztiválon és arról mesélt stábunknak, hogy mire számít, milyen élményekkel tér majd haza: „Annyi biztos, hogy nagyon jókkal, mert nagyon jó itt lenni. Sok fiatal egy helyen és barátkozhatunk.”

A fesztiválozó fiatalok nappal sem unatkoznak, aki nem csak a pihenésre vágyik, számos vetélkedőn és sportversenyen vehet részt.

Milánovity Sándor: „Harmadszor vagyok itt. A rendezvényen összegyűlnek a vajdasági fiatalok, de nem csak a fiatalok, hanem az idősebbek is.”

Az idén három színpadon egy időben zajlanak a koncertek így mindenki megtalálhatja a neki tetsző stílust - mondta Lengyel István. A Green Future Festival főszervezője hozzátette: „Az első napon túllépve úgy gondolom, hogy rekordot döntött a fesztivál, szóval a csütörtöki naphoz képest rengetegen látogattak a Green Future Festiválra. A második napon szintén koncertek és nemzetközi dj lépnek fel a nagyszínpadon, illetve ezek mellett még kettő másik zenei helyszín is várja a fesztiválozókat.”

Az idei évben többek között a magyarországi Follow the Flow együttes, James Zabiela és Marika Rossa is fellép Adán.

Green Future Festival
zene
Ada

Most

12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.
09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.