Ugrás a tartalomra

Nemzetközi úszó- és futófesztivál Magyarkanizsán

2019.08.11
17:58
2019.08.11
18:07
Szombat délután tartották a magyarkanizsai nemzetközi úszó- és futófesztivált, amelyre idén is több százan neveztek. A felnőtt kategóriában az úszók 3 és 7,5 kilométeres távra nevezhettek.

A 7,5 kilométeres táv abszolút győztesei az újvidéki Marija Stanić és a topolyai színekben úszó Farkas Tamás volt. A futók a félmaratoni 21,1 kilométeres távot, illetve 10 kilométert teljesíthettek. A 21,1 kilométeres táv abszolút győztesei a Crvena Zvezda atlétika klub futója, Ivana Živković és a lazarevaci Marko Ranković voltak. A 10 kilométeres táv legjobban teljesítő futói a magyarkanizsai Bognár Anna és a tiszakécskei Vörös Márk voltak.

Bognár Anna, futó, Magyarkanizsa: „Nagyon nehéz, kemény verseny volt. Elsősorban a meleg miatt, de ez a befutó időmön is látszik, mert elsősorban most magammal és a meleggel kellett küzdenem és az órával. Nagyon örülök, hogy nyertem, mindenezek ellenére, de rendesen meg kellett küzdenem érte.”

úszás
futás
fesztivál
Magyarkanizsa

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.