Ugrás a tartalomra

Kikapott és az Európa-ligában folytatja a Ferencváros

2019.08.13
23:51
Forrás
MTI
A Ferencváros hazai pályán 4-0-ra kikapott a Dinamo Zagrebtől a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának keddi visszavágóján, így búcsúzott a sorozattól.

 Az 1:1-es zágrábi összecsapás után a Groupama Arénában is voltak jó periódusai a magyar bajnoknak, ám a horvát csapat remek százalékkal használta ki gólszerzési lehetőségeit, és megérdemelten jutott a BL playoff-körébe. A Ferencváros az Európa-liga rájátszásában folytatja az izraeli Makkabi Tel-Aviv vagy a litván FK Suduva ellen. A párharc első mérkőzését jövő csütörtökön idegenben vívja Szerhij Rebrov vezetőedző csapata. A továbbjutó ősszel az Európa-liga csoportkörében szerepel.

foci
BL
selejtező

Most

07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.