Ugrás a tartalomra

Rezsiutalvány a magyarországi nyugdíjasoknak

2019.08.23
11:47
Forrás
24.hu
Minden magyarországi nyugdíjas 9000 forintos rezsiutalványt kap, a háromszor 3000 forintos bón március 31-éig használható fel gáz- és áramszámlára.

Ezt mondta a mai kormányinfón Gulyás Gergely. A magyar kancelláriaminiszter hozzátette: az utalvány szeptember 30-ig érkezik meg, először Budapesten kézbesítik, majd vidéken kapják meg az idősek. Annak felhasználásáról a héten részletes tájékoztatást adnak. Mindez a pozitív gazdasági eredmények folyománya - emelte ki a fideszes politikus. Gulyás szerint Magyarországon év végén garantált a nyugdíjprémium és a nyugdíjkiegészítés is. A kormányinfón elhangzott még: aki január és július vége között legalább három hónapig állt közfoglalkoztatásban, 54 ezer forint kiegészítést kap.

nyugdíj
rezsi
gázszámla
áramszámla
Gulyás Gergely

Most

20:05, Frissítve: 20:17

Verstappen nyerte a sprintfutamot

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati sprintfutamát.
19:37, Frissítve: 20:02

Egyre népszerűbb a népművészet az ifjúság körében

Több mint 300 gyermekkel tartották meg a XIII. Dunán innen, Tiszán túl elnevezésű Kárpát-medencei ifjúsági népművészeti tehetségkutató verseny délvidéki elődöntőjét Horgoson. Az eseményt a Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület szervezte meg.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.