Ugrás a tartalomra

Az egyetemi városokban tetőztek a bérleti díjak

2019.08.23
13:03
2019.11.15
18:00
Forrás
MTI
Magyarországon az egyetemi városokban lehet a legdrágább albérletekhez jutni.

Az ingatlan.com közleménye szerint a bérleti árak elérték a felső határt Budapesten és a vidéki egyetemi városokban, a bérleti díjak azonban az utóbbi egy hónapban nem nőttek. Augusztusban az elemzés szerint a fővárosban 160 ezer forint volt a kiadó lakások havi átlagára, ez 6 százalékkal magasabb a tavalyi árakhoz képest. A vidéki egyetemi városokban ennél valamivel kevesebbet kellett fizetni az utolsó nyári hónapban. Szegeden és Debrecenben 100 ezer, Miskolcon 80 ezer forint volt a havi átlagár. Az ingatlan.com szakértője szerint a folyamatosan növekvő albérletkínálat miatt nem kell komolyabb drágulásra számítani.

bérleti díj
egyetem
ingatlanpiac

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.