Ugrás a tartalomra

Nincs torlódás a szerbiai határátkelőhelyeken

2019.08.25
09:52
2019.08.25
11:08
Forrás
Tanjug, Szerbiai RTV
A ma reggeli adatok alapján nincs torlódás a szerbiai határátkelőhelyeken - tájékoztat a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség.

Az elmúlt 12 óra alatt 14.500 utas haladt át a horgosi átkelőkön. Az illetékesek a hét végén azonban továbbra is fokozott forgalomra számítanak a nyaralók miatt. A szerbiai fizetőkapuknál sem kell egyelőre torlódásra számítani - jelenti a Szerbia Útjai Közvállalat.

Autó-motoros Szövetség

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.